Zandkastelen-stedenbouw 

Verdeel de rollen en de taken binnen de muren van je stad en begin met bouwen. Zorg voor een werkend infrastructuur, wil je water onder, door of om je stad? Zijn er ook wegen en bruggen? Hoeveel huizen telt je stad, naast het kasteel.

Met deze workshop ga je in een groep er voor zorgen dat je niet alleen het kasteel plaatst. Maar dat je ook het kasteel van een hofhouding kunt voorzien. Wat is de vorm die je stad gaat krijgen en met welk materiaal werk je naast zand? Werk als Remus en Romulus die vanaf een bergtop hun utopie (Rome) hebben ontworpen en gesticht.

Deze workshop is op 3 verschillende niveaus vorm te geven. Tussen 4 en 8, 8 en 12 jaar en 12+. 
De workshop vind plaatst op het strand van de Oosterplas 's-Hertogenbosch. Parkeren kan op Oosterplasweg 22, 's-Hertogenbosch.


De workshop duurt 2 uur. Ranja, koffie, thee en een koekje/snoepje aanwezig.

Vul hieronder een aanvraag in voor het volgen van een workshop.

Aanvragen graag ruim optijd indienen omdat uw aanvraag ingepland moet worden. Na het versturen van dit formulier zal er z.s.m. contact met u gezocht worden via mail. Mocht de door u opgegeven tijd of datum niet mogelijk binnen onze agenda dan word er voor via u verzocht een om een ander tijdstip of datum te kiezen.