Verf en kwast maken

Tegenwoordig gaan we voor al onze spullen naar een winkel of bestellen we het online. We weten soms niet eens waar de spullen die we gebruiken vandaan komen. of van welk materiaal ze worden gemaakt. Met deze workshop ga je leren hoe onze voorvaderen aan hun verf en schildergereedschap zijn gekomen. Maak gebruik van je omgeving en bewerk de materialen die je hier vind. Je gaat zelf aan de slag om een eigen kwast te maken en gebruikt natuurlijke materialen om een voorwerp of schilderij van kleur te voorzien. 

De workshop duurt 2 uur. We werken buiten dus kleed je op het weer. De verf die gemaakt word is uit kleding te wassen. Ik geef echter geen garantie op lichte of witte kleding.

 

Vul hieronder een aanvraag in voor het volgen van een workshop.

Aanvragen graag ruim optijd indienen omdat uw aanvraag ingepland moet worden. Na het versturen van dit formulier zal er z.s.m. contact met u gezocht worden via mail. Mocht de door u opgegeven tijd of datum niet mogelijk binnen onze agenda dan word er voor via u verzocht een om een ander tijdstip of datum te kiezen.